Amber
=De Vloedvelden=
-Rhodesian Ridgeback Kennel-

 Home
Over ons
Onze honden
PUPS
Ras informatie
Foto's
In memorie
Favorieten
Links
Contact

 

Over ons

Hallo, leuk dat je even op onze website komt kijken!
Ik zal even iets in het kort over mezelf vertellen. Ik ben Marieke Ketelaars - Roefs, en ben van jongs af aan begaan met dieren. Ik ben opgegroeid op een boerderij waar mijn ouders koeien houden. Alle vrije uurtjes was ik in de stal te vinden meestal samen met onze hond!
De boerderij is gelegen in het plaatsje Spoordonk een klein dorpje in de gemeente Oirschot!

Aan de landerijen rondom deze boerderij heeft mijn kennel dan ook zijn naam

“De Vloedvelden” te danken.

Onze kennelnaam is sinds 2005 in ons bezit en officieel aangevraagd bij de Raad van Beheer op Kynologisch Gebied in Nederland

Omdat ik ook ouder word woon ik nu niet meer op de boerderij, en daarom is onze kennel nu gevestigd op de Van Hoornstraat 4 in het plaatsje Hilvarenbeek! Hier wonen mijn man Bart en ik samen met onze dochter en onze honden Vera en Babs.

Omdat wij ons huis te klein vinden voor 3 honden woont onze andere hond Geertje op de boerderij waar ik ben opgegroeid. Ze woont daar bij mijn ouders en broers, en bij hun krijgt ze alle aandacht en verzorging die ze nodig heeft.


Copyright Caroline Brans

In 2000 ben ik gestart met een opleiding dierenverzorging die ik in 2004 met succes heb afgerond! In deze tijd heb ik veel stage gelopen bij verschillende pensions en kennels waar ik dus veel over honden heb geleerd, en het verschil in rassen heb leren kennen. De Rhodesian Ridgeback was één van de rassen die mij het meeste aansprak. En daarom ben ik mezelf meer gaan verdiepen in dit ras.

De Rhodesian Ridgeback is in mijn ogen een hele ENERGIEKE en TROUWE hond waar je veel geduld en aandacht voor moet hebben. Maar alle geduld en aandacht wordt dan ook dubbel en dwars terug gegeven

 

copyright Caroline Brans

Onze Rhodesian Ridgeback pups groeien uitsluitend op in huiselijke kring en worden met LIEFDE, ZORG en AANDACHT groot gebracht.

Onze pups krijgen een stamboom via Raad van Beheer en een Europees paspoort, verder worden ze gechipt, ontwormd en krijgen ze hun eerste enting.

copyright Caroline Brans

Wij streven naar mooie en gezonde Rhodesian Rigdeback en het is daarom ook niet onze bedoeling om het ras te vermeerderen maar te VERBETEREN!

Ook vinden wij karakter erg belangrijke en selecteren daarom eerlijke en betrouwbare honden voor de fokkerij.

copyright Caroline Brans

We bezoeken regelmatig een tentoonstelling en zijn aangesloten bij de Rhodesian Ridgeback Club Nederland (RRCN)