Amber
=De Vloedvelden=
-Rhodesian Ridgeback Kennel-

 Home
Over ons
Onze honden
PUPS
Ras informatie
Foto's
In memorie
Favorieten
Links
Contact

 

Pups

Op het moment hebben wij geen pups!

 

Onze Rhodesian Ridgeback pups groeien uitsluitend op in huiselijke kring en worden met LIEFDE, ZORG en AANDACHT groot gebracht.

We proberen er in het nest daarom ook voor te zorgen dat ze met heel veel verschillende mensen, dieren en dingen kennismaken. De eerste 4 weken hebben we liever geen visite bij de pups, omdat het in hun leventjes nu alleen nog maar draait om slapen en eten.

copyright Caroline Brans

Tussen de 2de en de 3de week gaan de ogen en oren van de pups open, en gaat de motoriek verbeteren, het kruipen wordt lopen. Een erg mooi gezicht!

Tussen de 3de en de 4de week gaan de pups leren wat vaster voer te eten, en worden het ook echt hondjes!

copyright Caroline Brans

Vanaf 5 weken gaat de pup de omgeving ontdekken en is het dus ook van groot belang dat ze met allerlei zaken kennis gaan maken!

De pup mag met 8 weken mee naar huis met de nieuwe baasjes, waar hij moet gaan leren wat zijn plaats binnen de roedel is.

copyright Caroline Brans

Onze pups krijgen een stamboom via Raad van Beheer en een Europees paspoort, verder worden ze gechipt, ontwormd en krijgen ze hun eerste enting.

Wij streven naar mooie en gezonde Rhodesian Rigdeback en het is daarom ook niet onze bedoeling om het ras te vermeerderen maar te VERBETEREN!

Ook vinden wij karakter erg belangrijke en selecteren daarom eerlijke en betrouwbare honden voor de fokkerij.

We bezoeken regelmatig een tentoonstelling! Maar zijn ook vaak met onze honden in de bossen en de natuur te vinden!

copyright Caroline Brans


copyright Caroline Brans